Στις 11.00 και όχι στις 13.00 θα συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή του δήμου Καστοριάς

Δύσκολα ο πολίτης μπορεί να ενημερωθεί από το πολύ δύσχρηστο site του δήμου Καστοριάς. Οι ανακοινώσεις των ταξιδιών του δημάρχου Καστοριάς είναι τα μόνα που φαίνονται τακτικά ενώ πληροφορίες για τις συνεδριάσεις των επιτροπών δεν φαίνονται σχεδόν πουθενά.

Ο αντιδήμαρχος που ασχολείται με το site Ι.Θεοδοσόπουλος είχε υποσχεθεί ένα site εύχρηστο μοντέρνο γρήγορο ενημερωμένο.

Ωραία κ. Αντιδήμαρχε, αν όλα αυτά που λέγατε βρίσκονται στο σημερινό αποτέλεσμα, μπράβο, προφανώς εμείς έχουμε απαιτήσεις μεγάλες…..

Σήμερα συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή χωρίς να μπορεί κανείς να βρει την πρόσκληση. Η επιτροπή κανονικά θα συνεδρίαζε στις 13.00 αλλά ξαφνικά ο δήμαρχος χθες αποφάσισε να συνεδριάσει στις 11.00. Καταλαβαίνω βέβαια πως το θέμα των δημοτικών τελών και των απίστευτων αυξήσεων που έχουν προτείνει είναι και ο λόγος να μην μπορεί κανείς να βρει τέτοιες προσκλήσεις όπου ο νόμος δίνει την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να μπορούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Οι συνεδριάσεις κύριοι είναι δημόσιες…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Σεπτέμβριος, 2011, 9:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr