Η τοπική Ν.Δ Καστοριάς για την επίσκεψη Παπανδρέου στην ΔΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αυτές τις μέρες στη ΔΕΘ ζήσαμε για άλλη μια φορά από τη σημερινή κυβέρνηση το θέατρο του παραλόγου. Ο πρωθυπουργός να κρύβεται, να μην εμφανίζεται στα εγκαίνια και να παίζει κρυφτό με τη συνέντευξη τύπου. Είναι νωπό σε όλους μας, ακόμα, το ΣΟΚ από την παρουσία του πρωθυπουργό το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Η κυνική ομολογία της αποτυχίας της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής επιβεβαιώθηκε με τη λήψη και νέων σκληρών και άδικων μέτρων που οδηγούν στην εξαθλίωση και το μαρασμό την ελληνική οικογένεια, και μάλιστα κατά δήλωση του πρωθυπουργού έπεται και συνέχεια.

Η κυβέρνηση αδυνατεί να εφαρμόσει τα δύσκολα, προς την ίδια αλλά και τις συντεχνίες της, μέτρα. Αν πραγματοποιούνταν οι αποκρατικοποιήσεις στους προβληματικούς και ζημιογόνους κρατικούς οργανισμούς δεν θα χρειάζονταν νέα μέτρα. Εκεί όμως το βαθύ ΠΑΣΟΚ ζει και βασιλεύει κρατώντας δέσμια των ορέξεων του την κυβέρνηση, η οποία είτε δε θέλει είτε δε μπορεί να συγκρουστεί μαζί τους.

Αλήθεια, γιατί ο πρωθυπουργός δεν έκανε μία αναδρομή στο έργο και στα πεπραγμένα της κυβερνητικής του θητείας; Μπορούμε αν θέλει να του θυμίσουμε εμείς: έφτασε την ανεργία στο 16,5%, το χρηματιστήριο(που κάποτε στο ΠΑΣΟΚ λέγανε πως είναι ο καθρέφτης της ελληνικής οικονομίας) κάτω από τις 900 μονάδες, οδηγεί καθημερινά σε λουκέτα τις επιχειρήσεις, αύξησε το ΦΠΑ στο 23% ακόμα και σε ήδη καθημερινής χρήσης και ως φυσικό επακόλουθο του έργου της η ελληνική οικονομία βυθίζεται στην ύφεση με ποσοστά άνω του 7%.

Και μετά από όλα αυτά μας λέει πως θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο;

Η κυβέρνηση είναι το λιγότερο επικίνδυνη.

Γραφείο Τύπου

Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Σεπτέμβριος, 2011, 10:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr