Καταγγελία -Ερώτηση του Νίκου Καραμανίδη προς το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς σχετικά με την μεταφορά καυσόξυλων

Κύριε Πρόεδρε,
Θεωρώ εξ ορισμού και κατά τεκμήριο ότι οι πράξεις των Δημοτικών Συμβούλων, θα πρέπει να διακρίνονται από στοιχεία σωφροσύνης, απόλυτης διαφάνειας, αλλά κυριότερα από επιλογές έντιμης και νόμιμης συμμόρφωσης προς υπάρχουσες διατάξεις.
 Κάθε άλλη ενέργεια που έρχεται σε αντίθεση με τις πολιτικές και ηθικές προσταγές, που προσκρούει στην αντίληψη του πολίτη για την έντιμη διαχείριση της εξουσίας, αλλά και που εξόφθαλμα παραβιάζει την αρχή της ισότητας μεταξύ των συνδημοτών μας, είναι από μόνη της καταδικαστέα, αναδεικνύοντας προφανώς και την περιφρόνηση της Δημοτικής Αρχής προς θεσμούς και πρόσωπα.
Κύριε Πρόεδρε,
Είμαι υποχρεωμένος, μετά από πολύ ομολογουμένως περίσκεψη,να σας καταγγείλω, ότι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, όπως μου αναφέρθηκε, αυτοκίνητα του Δήμου Καστοριάς, μετέφεραν καυσόξυλα απ΄ την περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Κλεισούρας, διασχίζοντας την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, στο σπίτι του κ. Τόσκου. Μου έγινε μάλιστα γνωστό ότι οδηγός στο ένα από τα Δημοτικά αυτοκίνητα ήταν ο σύμβουλος κ. Σιάββας Δημήτριος και στο άλλο ο Αντιδήμαρχος κ. Αλεξ. Τσαϊρίδης.
Κύριε Πρόεδρε,
Μετά από τις αναφορές αυτές και μάλιστα από διαφορετικά πρόσωπα, αλλά και την επιτόπια προσωπική μου επίσκεψη όπου διαπίστωσα την ύπαρξη των καυσόξυλων, οξυάς και βελανιδιάς, ζητώ
1. Να ενημερωθεί το Σώμα για τις παραπάνω ενέργειες.
2. Να δοθούν όλες οι επαρκείς εξηγήσεις απ΄ την μεριά των εμπλεκομένων Δημοτικών Συμβούλων
3. Τέλος ερωτάται ο κ. Δήμαρχος εάν το γεγονός αυτό έγινε εν γνώσει του και εάν ως πράξη επιβεβαιωμένη τυγχάνει και της πολιτικής του επιδοκιμασίας.

Με εκτίμηση
Νίκος Αθ. Καραμανίδης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Σεπτέμβριος, 2011, 10:36 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr