Με απόλυτη επιτυχία το Διεθνές οικονομικό συνέδριο του ΤΕΙ Καστοριάς

Το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Department of Economics and Food Science του Πανεπιστημίου της Perugia οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του Πανεπιστημίου της Perugia από τις 25 εώς 27 Αυγούστου 2011 Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στο αντικείμενο των Εφαρμοσμένων Οικονομικων ( International Conference on Applied Economics-ICOAE2011).

Το συνέδριο διεξάγετε για τέταρτο συνεχές έτος . Ο σκοπός του Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή οικονομολόγους από διαφορετικά πεδία των Εφαρμοσμένων Οικονομικών για να ανταλλάξουν απόψεις για μεθόδους και ιδέες. Τα γνωστικά πεδία του συνεδρίου συμπεριλαμβάνουν την Εφαρμοσμένη Μακροοικονομική Ανάλυση , τα εφαρμοσμένα Διεθνή Οικονομικά συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης , την εφαρμοσμένη Μικροοικονομική Θεωρία, την εφαρμοσμένη Χρηματοοικονομική Ανάλυση, τα εφαρμοσμένα Οικονομικά της Εργασίας, της Υγείας και της Εκπαιδευσης.

Στο συνέδριο υπήρξε υποβολή 143 επιστημονικών εργασιών, ενώ έγιναν δεκτές , μετά από διαδικασία κρίσης από ανώνυμους κριτές και παρουσιάστηκαν , 83  πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες . Οι σύνεδροι προέρχονταν από 31 χώρες και από τις πέντε ηπείρους. Όλες οι εργασίες που έγιναν δεκτές για παρουσίαση στο συνέδριο δημοσιεύτηκαν στα πρακτικά του συνεδρίου, ενώ ένας αριθμός εργασιών θα δημοσιευτεί σε τέσσερα διθνή επιστημονικά περιοδικά που θα εκδώσουν ειδικό για το συνέδριο τόμο. Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία  τους , ως προσκεκλημένοι ομιλητές, διθνούς φήμης καθηγητές

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Σεπτέμβριος, 2011, 9:17 μμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr