Χιλιάδες παραιτήσεις μέσα σε δυο μέρες στο Δημόσιο!

Τρέχουν να προλάβουν εφεδρεία και περικοπές-Χιλιάδες παραιτήσεις υπέβαλλαν γραπτώς ή και τηλεφωνικώς χθες και σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης στους προισταμένους των υπηρεσιών τους!

Συγκεκριμένα, τριπλάσιος αριθμός αιτήσεων απ’ ό,τι συνήθως κατατατέθηκε σήμερα στο υπουργειο παιδείας ενώ τέσσερις γενικοί διευθυντές αποχώρησαν από το υπουργείο Εργασίας. Εφοριακοί, τελωνειακοί και διευθυντές που θα πληγούν περισσότερο από το νέο μισθολόγιο διεκδικούν τα πρωτεία στον κατάλογο των παραιτήσεων προκειμένου να προλάβουν να «διασώσουν» το ποσό της συνταξής τους , πριν περικοπεί – η μείωση είναι ανάμεσα στα σενάρια που επεξεργάζεται το γενικό λογιστήριο του κράτους – μετά την 1η Οκτωβρίου που θα εφαμορμοστεί, σύμφωνα με τις εξαγγελίες, αναδρομικά το νέο μισθολόγιο.

Ο συνωστισμός στις παραιτήσεις χθες και σήμερα δικαιολογείται εξαιτίας των κανονισμών του δημοσίου που προβλέπουν ότι ο υπάλληλος πρέπει να υποβάλλει την παραιτησή του δύο φορές σε απόσταση 15 ημερών ( για να το σκεφθεί πιο ώριμα ).

Αρα πρέπει να υποβληθεί η αίτηση έως αύριο ώστε να  επαναληφθεί στις 30 Σεπτεμβρίου , πριν από την εφαρμογή του μισθολογίου.

protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Σεπτέμβριος, 2011, 5:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr