Με καταγγελίες και πολλές διαρροές πέρασαν από το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς οι νέες μεγάλες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.

Δύσκολα με διαρροές και σκληρή κριτική πέρασε τελικά από το δημοτικό συμβούλιο η εισήγηση για τις μεγάλες αυξήσεις των δημοτικών τελών μόνο όμως για τα δημοτικά διαμερίσματα το νέου μεγάλου δήμου.

Δηλ. σύμφωνα με την νέα, τρίτη τροποποιημένη εισήγηση Πολυγιάννη, αυξομειώσεις μεγάλες και πολύ περίεργες υπάρχουν παντού εκτός της πόλης.

Τρεις δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Χατζησυμεωνίδη αρνήθηκαν να ψηφίσουν κάνοντας και πολύ σκληρές τοποθετήσεις.

Οι υπόλοιπες τρεις δημοτικές ομάδες δεν ψήφισαν την εισήγηση καθώς και σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων είπαν ΟΧΙ στον Μ. Χατσησυμεωνίδη και στις αυξήσεις που πρότεινε.

Αποκλειστικά video-ρεπορτάζ από το alphafm.gr τις επόμενες ώρες

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Σεπτέμβριος, 2011, 2:13 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr