1.218 συμβάσεις έργου και 844 ορισμένου χρόνου

Νέος κύκλος προσλήψεων εποχικού και με σύμβαση έργου προσωπικού ανοίγει αυτή την εβδομάδα. Οι διαγωνισμοί που θα «τρέξουν» αφορούν την πρόσληψη 2.062 υπαλλήλων σε δήμους, παιδικούς σταθμούς και άλλους φορείς σε όλη τη χώρα.

Πρόκειται για 1.218 συμβάσεις μίσθωσης έργου και 844 ορισμένου χρόνου με βρεφονηπιοκόμους, μάγειρες, καθαριστές, αλλά και εργατικό και τεχνικό προσωπικό. Οι παιδικοί σταθμοί θα καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες τους με 678 εποχικούς και οι δήμοι με 763.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι οι προθεσμίες σε 53 φορείς, που θα προσλάβουν 357 εποχικούς.

14.000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
«Επιταγή» 367 ευρώ για σπουδές στα ΙΕΚ

Ξεκινά εντός των ημερών η χορήγηση «επιταγών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης» σε 14.000 δικαιούχους (οικονομικά και κοινωνικά ασθενείς), προκειμένου να σπουδάσουν σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.

ΥΓΕΙΑ
Ετοιμη η προκήρυξη του πίνακα νοσηλευτών

Το «πράσινο φως» του υπουργείου Υγείας αναμένει το ΑΣΕΠ, προκειμένου να εκδώσει την προκήρυξη – πρόσκληση προς τους υποψήφιους νοσηλευτές για την κατάρτιση του πρώτου Ετήσιου Κυλιόμενου Πίνακα

Ξεκινά η πρόσληψη επικουρικών στα νοσοκομεία

Οι Υγειονομικές Περιφέρειες όλης της χώρας προχωρούν στην πρόσληψη επικουρικού προσωπικού με συμβάσεις από 8 έως 12 μήνες για να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους.

ΕΥΡΩΠΗ: Καριέρα σε υπηρεσίες στατιστικής – ΕΘΝΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2011, 8:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr