Στο δικαστήριο 28.9.11 ο π. Αντιδήμαρχος Αγίας Τριάδας

Στις 28 Σεπτεμβρίου ο π. Αντιδήμαρχος Αγίας Τριάδας Η. Αποστολίδης στο δικαστήριο θα δικασθεί μετά από κλητήριο θέσπισμα της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Καστοριάς ως υπαίτιος του ότι ΄΄ενώ ήταν αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίας Τριάδας και υπεύθυνος καθαριότητας, δεν διαχειρίστηκε τα στερεά απόβλητα της περιοχής του με τρόπο ώστε να μην προκαλείται υποβάθμιση στο περιβάλλον και να μην δημιουργούνται κίνδυνοι για την υγεία των κατοίκων. Δεν μερίμνησε για την φύλαξη παρακείμενου σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων χώρου, δεν τοποθέτησε απαγορευτικές πινακίδες για την αποτροπή τέτοιων ενεργειών, αλλά αντιθέτως επέτρεψε την ανεξέλεγκτη διάθεση υλικών οικοδομών, ελαστικών,ειδών οικιακής χρήσης και άλλων αντικειμένων»

 

Ο Δήμος Καστοριάς για την υπεράσπιση του κ. Αποστολίδη αποφάσισε να ορίσει δικηγόρο τον Αναστάσιο Καρβουνίδη

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2011, 6:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr