Στο δικαστήριο ο Γιάννης Τσαμίσης για τα πλημμυρικά φαινόμενα ( 2008-2009-2010)

» Τους τα λέγαμε και αυτοί αρχικά μας ειρωνευόντουσαν και την άλλη απαντούσαν με φανταστικά σενάρια »

 

Για την αδικαιολόγητη εγκατάλειψη με την απίστευτη αύξηση της στάθμης της, που ως γνωστών κατέστρεψε πολλές περιουσίες, με θέσπισμα της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Καστοριάς καλείται να απολογηθεί στο δικαστήριο ο π. Δήμαρχος Γ. Τσαμίσης.

Η πρώτη δίκη ορίσθηκε στις 12.9.2011, αλλά ο π. Δήμαρχος ζήτησε και πήρε αναβολή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο » ο κ. Τσαμίσης ως υπαίτιος του ότι ενώ ήταν δήμαρχος του Δήμου Καστοριάς, αυτός παρέλειψε να προβεί στις απαιτούμενες εκείνες ενέργειες ώστε να αποτρέψει την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και συγκεκριμένα δεν προέβη εγκαίρως σε εργασίες εκβάθυνσης, διαπλάτυνσης και καθαρισμού του καναλιού – ρέματος » ΓΚΙΟΛΕ», ούτε προνόησε να ανοίξει εγκαίρως τους υδατοφράκτες ( πόρτες) στη θέση απορροής των υδάτων της λίμνης για να βρουν διέξοδο τα νερά, με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει η λίμνη, να εξέλθουν τα νερά από τα όρια της σε μεγάλη ποσότητα και να εισέλθουν με δύναμη σε περιοχές που βρίσκονται περιμετρικά της λίμνης. Από την πιο πάνω πλημμύρα προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα ήτοι τις ιδιοκτησίες που βρίσκονται περιμετρικά της λίμνης και ιδίως στην περιοχή του δημοτικού χώρου στάθμευσης ( πάρκινγκ) και στη Λεωφόρο των Κύκνων, στην περιοχή Χλόη, καθώς και σε παρόχθια τμήματα των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Μακεδνών »

 

Πολλά ρεπορτάζ μας προειδοποιούσαν και την δημοτική αρχή τότε αλλά άλλοτε με ειρωνεία άλλοτε με ανόητα επιχειρήματα η ομάδα Τσαμίση αδρανούσε.

video του σταθμού μας – Φεβρουάριος 2010….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zJzaevi5D-4[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2011, 7:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr