Επίθεση Βασιλειάδου στον δήμο Καστοριάς για τα οικονομικά και τα δημοτικά τέλη

Βασιλειάδου : »Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην πατρίδα μας,την καθημερινή αφαίμαξη των πολιτών με την επιβολή νέων φόρων και έκτακτων εισφορών,ο δήμος Καστοριάς υποχρεούται στα πλαίσια των καθηκόντων του να αφουγκραστεί τις κραυγές των πολιτών του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ .
Στα πλαίσια αυτά οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση σε αγαθά πρώτης ανάγκης είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και μάλιστα όταν συνοδεύεται ΑΠΟ ΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
ΑΣ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ».

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα Χατζησυμεωνίδη δεν θέλει την Ελένη Βασιλειάδου στην οικονομική επιτροπή μιας και με την ανεξαρτητοποίηση του Ζ. Παύλου θα πρέπει να τοποθετηθεί νέο μέλος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2011, 8:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr