Η ώρα του νέου μέλους της οικονομικής επιτροπής. Έντονο το παρασκήνιο. Παύλου : » προτείνω Κώστα Κοντόπουλο»

Έρχεται η ώρα της ψηφοφορίας από την μειοψηφία του δήμου Καστοριάς για το νέο μέλος της οικονομικής επιτροπής μετά την ανεξαρτητοποίηση του Ζ. Παύλου.

Στην επιτροπή μπορεί να μετέχει οποιοδήποτε μέλος της μειοψηφίας από όλες τις ομάδες.

Υποψήφιος θα είναι ο Κώστας Κοντόπουλος τον οποίο σήμερα πρότεινε ανοιχτά ο ανεξάρτητος Ζάχος Παύλου.

Από την ομάδα Λιάντση, Μοσχίδου&Εγγλέζος αντιδρούν στην υποψηφιότητα Κοντόπουλου διότι γνωρίζουν πως στην οικονομική επιτροπή όπου περνούν κάθε φορά περίεργες απευθείας αναθέσεις και όχι μόνο, θα υπάρχουν τρομακτικές ενστάσεις και αποκαλύψεις.

Η ομάδα Λιάντση στην οικονομική επιτροπή έχει Μοσχίδου,Αποστολίδη που σχεδόν σε όλα λένε ναι και ειδικά στις απευθείας αναθέσεις.

Από την μεριά του Χατζησυμεωνίδη σίγουρα θα υπάρχει επαφή με Λιάντση ώστε να διασφαλισθεί η μη εκλογή Κοντόπουλου.

Άλλωστε, δείτε το σημερινό αποτέλεσμα για την Κ.Ε.Δ.Ε ( εδώ )  και το νέο Δ.Σ όπου από την Καστοριά και τον δήμο, ο δήμαρχος δεν έβαλε δικό του υποψήφιο, εκλέχθηκε ο ένας και μοναδικός υποψήφιος κ. Κ. Λιάντσης.

Τις επόμενες μέρες από το alphafm.gr αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το μεγάλο παρασκήνιο της επιλογής του νέου μέλους αλλά και τον ρόλο ορισμένων περίεργων……

– Τμήμα Ειδήσεων του alphafm.gr –

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Σεπτέμβριος, 2011, 6:39 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr