ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

20:05 – Πριν λίγες μέρες αναφορά στο θέμα της αρχιτεκτονικής σχολής που καθυστερεί αδικαιολόγητα έκανε η Μαρία Αντωνίου πολιτευτής Ν.Δ. Πριν από λίγο στο θέμα με επιστολή του αναφέρεται ο κ. Π. Παπαδιαμαντόπουλος

Το τελευταίο διάστημα το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, δέχεται μια απαράδεκτη επίθεση από ορισμένες Πρυτανικές Αρχές της χώρας και ειδικότερα στο στόχαστρο τους έχει βρεθεί η Αρχιτεκτονική Σχολή της Καστοριάς, που υπάγεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Πεποιθησή μας είναι, ότι το ζήτημα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Εκπαίδευσης γενικότερα, είναι στρατηγικής σημασίας για τον τόπο μας αλλά και για ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία, είναι μια επένδυση στην κοινωνία και στην οικονομία της γνώσης την οποία αξίζει η περιοχή μας.

Επειδή εκτιμούμε πως η κίνηση αυτή κρύβει σκοπιμότητες, προτείνουμε να εκδώσει το Ν.Σ Καστοριάς ψήφισμα, με το οποίο να εκφράζει την αντίδραση του στον πόλεμο αυτό των Πρυτάνεων, τον οποίο θεωρούμε άδικο γιατί η Καστοριά μας δικαιούται και πρέπει να έχει Πανεπιστημιακό Τμήμα, η αξιοσημείωτη αρχιτεκτονική της κληρονομιά το πιστοποιεί αυτό και μπορεί να υποστηρίξει την πολύ καλή λειτουργία μιας τέτοιας Πανεπιστημιακής Σχολής.

ΑΙΤΗΜΑΠρος τον κ. Νομάρχη

δια του Προέδρου του Ν.Σ

Για τους συμβούλους της Μειοψηφίας

Παπαδιαμαντόπουλος Παναγιώτης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Ιούνιος, 2010, 8:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr