Παρέμβαση της ΝΟΔΕ για την κυβέρνηση και τα νέα μέτρα

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αυτοσχεδιάζει. Στερείται συγκεκριμένης πολιτικής, σύρεται από τα γεγονότα και προσπαθεί να διορθώσει τα αποτελέσματα των λαθών της.

Οι πανηγυρισμοί για διάσωση της χώρας κάθε φορά προμηνύουν πλέον νέα σκληρότερα μέτρα για τον Ελληνικό Λαό που απελπισμένος παρακολουθεί την ανήμπορη κυβέρνηση να απομυζά φόρους και έκτακτες εισφορές μόνο από αυτούς που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν.

Η ρύθμιση της αγοράς για να λειτουργεί ελεύθερα και ανταγωνιστικά όπως προτείνει η Ν.Δ. και ο πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς δεν εισακούεται από την κυβέρνηση και οδηγεί με την πολιτική της την πατρίδα μας σε μεγαλύτερη ύφεση και υποτέλεια.

Η υπερηφάνεια των Ελλήνων έχει πληγεί, η απελπισία και ο φόβος κυρίαρχο συναίσθημα στις ψυχές τους οδηγεί την κοινωνία να αποδέχεται αναγκαστικά τα σκληρά μέτρα (φόροι, έκτακτες εισφορές, μείωση μισθών και συντάξεων) και όχι συναινετικά όπως όφειλε από αίσθημα αλληλεγγύης και πατριωτισμού.

Οι ρητορικές κορώνες των υπουργών απόντος του Πρωθυπουργού της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δεν πείθουν κανέναν. Ο Ελληνικός κυρίαρχος Λαός μπορεί να δώσει την λύση.

Στο αμαρτωλό τρίγωνο του ΠΑΣΟΚ Μεταρρυθμίσεις (για τους άλλους) νομοί (για τους άλλους) και ατιμωρησία (για εμάς) πρέπει να δώσει τέλος.

Οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους εάν δεν μπορούν να φύγουν!!!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Σεπτέμβριος, 2011, 12:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr