Σε κατάληψη τρία λύκεια της Καστοριάς

Οι μαθητές και των τριών λυκείων έχουν προχωρήσει από τις πρωινές ώρες σε κατάληψη. Αίτημα, άμεσα να έρθουν τα βιβλία….. Την ώρα αυτή μαθαίνουμε πως στα λύκεια έχει φτάσει η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σ.Τέγου.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Σεπτέμβριος, 2011, 10:30 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Σε κατάληψη τρία λύκεια της Καστοριάς”

 1. BOUROU BOUROU

  Καλά, είσαι μαθητής γυμνασίου και αυτή είναι η ορθογραφία που ξέρεις?
  Εγώ θα έλεγα, καλύτερα να ανοίξετε κανένα βιβλίο, παρά να κάνετε καταλήψεις και τέτοιες κινήσεις που δεν σας προάγουν σαν ανθρώπους…..
  Μεγαλώστε διότι η σφαλιάρα που θα φάτε όταν μεγαλώσετε θα σας
  διαλύσει…..
  Πλέον, οι γονείς σας, δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να πίνετε καφέδες στα παραλικά καφέ κάνοντας το απόλυτο τίποτε. Ανοίξτε τα μάτια σας…..

 2. Μαθητής 1ου Γυμνάσίου Καστοριας

  Έχω να τονίσω εκμερους ολου του Σχολείου, την Συμπεριφορά του διευθηντή ( απαράδεχτη ) διότη μας ΄΄΄απηλει ΄΄λέγοντας μας οτι θα υπάρχουν συνέπειες για οτι κανουμε …. Και επίσης μας λεει πως θα μας επιτρέψει να κανουμε κατάληψη στο κενουριο σχολείο , το οπόιο δεν υπάρχει περίπτοση να γήνει ειναι απλή λογική ……. Πρώτον η κατάληψη ειναι τρόπος διαμαρτιρία των παιδίων προς το εκπαιδευτικό σήστιμα και την κατάσταση του σχολείου.
  H κατάληψη θα γήνει , το σχολείο δεν θα πειραχθέι ειναι το συμβόλεο για την καταληψη , αλλα χριαζόμαστε την υποστίριξει σας….

  Εκ μέρος τα παιδία του
  1ου Γυμνασίου Καστοριά!

 3. […] Οι μαθητές και των τριών λυκείων έχουν προχωρήσει από τις πρωινές ώρες σε κατάληψη. Αίτημα, άμεσα να έρθουν τα βιβλία. Την ώρα αυτή μαθαίνουμε πως στα λύκεια έχει φτάσει η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σ.Τέγου. http://www.alphafm.gr/ […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr