Δείτε το φθηνότερο πρατήριο βενζίνης του ν. Καστοριάς μέσω γραπτού μηνύματος ( δωρεάν)

Από το τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού, της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται η ενεργοποίηση νέας υπηρεσίας του Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, σύμφωνα με την οποία οι πολίτες μέσω γραπτού μηνύματος ( SMS) στον αριθμό 54151, μπορούν να ενημερώνονται για τα τρία φθηνότερα σημεία πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων ανά περιοχή.

Η διαδικασία συνίσταται στην αποστολή SMS στο 54151 με την περιοχή ενδιαφέροντος, οπότε και λαμβάνεται απάντηση στο κινητό με την τιμή της βενζίνης, το πρατήριο πώλησης καυσίμων, καθώς και τη διεύθυνση για κάθε ένα από τα 3 φθηνότερα σημεία πώλησης που εντοπίστηκαν στην περιοχή ενδιαφέροντος.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Η ομάδα του alphafm.gr έστειλε μήνυμα και έλαβε και διαπίστωσε πως η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Σεπτέμβριος, 2011, 8:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr