Εργατικό κέντρο Καστοριάς. Υλοποίηση προγράμματος » Προστασίας Καταναλωτή »

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ανακοινώνει την υλοποίηση προγράμματος ‘’ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ’’ , που αφορά 20 εκπαιδευόμενους.

Περιεχόμενο του προγράμματος

Το πρόγραμμα της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, συνολικής διάρκειας 60 διδακτικών ωρών, αποβλέπει στην ενημέρωση των καταναλωτών για τα δικαιώματα και την προστασία τους, αποδίδει ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική και βιωματική τους εκπαίδευση και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων του.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους, ανέργους και στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος, οι οποίοι έχουν μόνιμη κατοικία στην περιοχή της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας αίτηση και στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς ( Μ. Αλεξάνδρου 53 )

 

 
Εργατικό κέντρο – Προκήρυξη
Εργατικό κέντρο – Αίτηση

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Σεπτέμβριος, 2011, 10:33 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr