«Ενημερωτική Συγκέντρωση για το Πρόγραμμα Εδαφολογικής Μελέτης Αγροτεμαχίων στην Π.Ε. Καστοριάς»

Από το τμήμα Φυτικού και Ποιοτικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι την Δευτέρα 3-10-2011, ώρα 600μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συγκέντρωση για το πρόγραμμα της εδαφολογικής μελέτης αγροτεμαχίων.

Η ενημέρωση θα γίνει από υπαλλήλους του Εδαφολογικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.

Καλούνται οι αγρότες που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσουν την εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των προς εδαφολογική ανάλυση αγροτεμαχίων, τις εργασίες που θα γίνουν στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης και τον τρόπο αξιοποίησης των αποτελεσμάτων από τους παραγωγούς.

Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει συζήτηση.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Τμήμα Φυτικού & Ποιοτ. Ελέγχου, κ. Παναγιώτη Πετρίδη, τηλ. 24673 50348.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Σεπτέμβριος, 2011, 11:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr