ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ: Άδικη κοινωνικά -Ανήθικη πολιτικά

Μετά από πολιτική «κυοφορία» αρκετών μηνών η ανάλγητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησε με προκλητικό τρόπο στην απόφαση για την εφαρμογή της «εργασιακής εφεδρείας – απόλυσης».

Είναι εγκληματικό και πολιτικά ανήθικο από τη μια η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να προχωρά σε δημιουργία 70 νέων κρατικών δομών και σε αδιαφανείς προσλήψεις, παραβιάζοντας το νόμο που η ίδια ψήφισε, και από την άλλη να καταργεί κάθε προγραμματισμό και να ποδηγετεί εργασιακά δικαιώματα επιβάλλοντας το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας – απόλυσης σε 30.000 μισθωτούς.

Επιδιώκει να εξοικονομήσει 200 εκ. ευρώ την ίδια ώρα που ευλογεί σπατάλες δισεκατομμυρίων για «λειτουργικά» έξοδα Υπουργείων. Στο όνομα της εκταμίευσης της έκτης δόσης καταρρακώνει τους εργαζόμενους και κάθε έννοια δικαίου και κοινωνικής πολιτικής.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. καταγγέλλει τη νέα αντιλαϊκή, αντεργατική και άδικη κυβερνητική απόφαση.

Καταγγέλλει τον κυβερνητικό σχεδιασμό να επεκτείνει το δυσμενές αυτό μέτρο και στο χώρο της εκπαίδευσης (δηλώσεις Υφυπουργού κ. Χριστοφιλοπούλου) την ίδια ώρα που υπάρχουν, μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς χιλιάδες λειτουργικά κενά.

Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι «πειραματόζωα» ούτε αριθμοί.

Είναι πολίτες αυτού του τόπου που προσλήφθηκαν με πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατία στο Ελληνικό Δημόσιο, εργάζονται ακούραστα για το καλό των παιδιών του λαού μας, υπηρετώντας τη Δημόσια Δωρεάν Εκπαίδευση και στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία.

Οι εργαζόμενοι και το σύνολο της κοινωνίας μας να στείλει στην εφεδρεία την κυβέρνηση!!!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Οκτώβριος, 2011, 11:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr