Δεν θα προσλάβει τελικά η ΚΑΛΛΙΣΤΩ δυο ακόμη συνεργάτες. Με ανακοίνωση τους αφήνουν αιχμές για Σαββόπουλο ΄΄αδικαιολόγητη η καθυστέρηση της Π.Ε Καστοριάς » τονίζουν

Ξαφνικά η ΚΑΛΛΙΣΤΩ ανακοίνωσε πως δεν θα προσλάβει τελικά δυο ακόμη συνεργάτες, παρά την προκήρυξη του Μαΐου και φυσικά ( τυχαία ) μετά την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Σε επιστολή που αποκάλυψε η »Καστοριανή Εστία» η οργάνωση τονίζει αφήνοντας και αιχμές για τον Σαββόπουλο, ότι οι θέσεις έχουν καλυφθεί από υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας. Δείτε την επιστολή : Αιχμές της οργάνωσης για περιφερειακή ενότητα και Δ. Σαββόπουλο :  » Στο μεταξύ, οι δύο αυτές θέσεις, μετά από εισήγηση της Επιτροπής, καλύφθηκαν προσωρινά από υπάρχοντα στελέχη – δημόσιους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
Από τότε δεν ανακοινώθηκε επισήμως κάτι σχετικό, οπότε φυσιολογικά, έχετε κάθε δικαίωμα να αναρωτιέστε τι απέγινε με συνέχιση της διαδικασίας επιλογής συνεργατών. Αναγνωρίζουμε ότι η καθυστέρηση στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης είναι αδικαιολόγητη » .

Αγαπητοί υποψήφιοι για τις θέσεις συνεργάτη υποστήριξης των δράσεων δημοσιότητας και γραμματειακής υποστήριξης του έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA:

Τον περασμένο Μάιο ανακοινώσαμε την πρόθεση της «Καλλιστώς» να προσλάβει συνεργάτες για την υλοποίηση του έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA. Ακολούθησε ανακοίνωση στο τέλος Ιουνίου με την οποία ενημερώσαμε όλους τους υποψηφίους ότι η Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου LIFE αποφάσισε να δοθεί προτεραιότητα στην πλήρωση των θέσεων συντονιστή και οικονομικού διαχειριστή του έργου, ενώ η αξιολόγηση των υποψήφιων για τις θέσεις του συνεργάτη υποστήριξης των δράσεων δημοσιότητας και γραμματειακής υποστήριξης, αναβαλλόταν για αργότερα. Στο μεταξύ, οι δύο αυτές θέσεις, μετά από εισήγηση της Επιτροπής, καλύφθηκαν προσωρινά από υπάρχοντα στελέχη – δημόσιους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Από τότε δεν ανακοινώθηκε επισήμως κάτι σχετικό, οπότε φυσιολογικά, έχετε κάθε δικαίωμα να αναρωτιέστε τι απέγινε με συνέχιση της διαδικασίας επιλογής συνεργατών. Αναγνωρίζουμε ότι η καθυστέρηση στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης είναι αδικαιολόγητη. Οφείλουμε, συνεπώς, να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση αυτή, που οφείλεται στο ότι περιμέναμε μέχρι πρόσφατα μήπως αλλάξει κάτι. Ωστόσο, η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου δεν έχει δρομολογηθεί ακόμα και δεν προβλέπεται να γίνει σύντομα. Δεδομένου, επιπλέον, ότι μπήκαμε ήδη στο μήνα Οκτώβρη, μετά από συνεννόηση με τους άλλους δύο εταίρους του έργου (Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και ΑΝΚΑΣ), ανακοινώνουμε ότι η διαδικασία επιλογής συνεργατών δεν θα συνεχιστεί, αφού θεωρούμε ότι οι δύο θέσεις καλύπτονται πλέον οριστικά από τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για συνεργασία με την «Καλλιστώ», ζητάμε και πάλι τη συγγνώμη σας για την μεγάλη καθυστέρηση στην ενημέρωσή σας και ελπίζουμε στην κατανόησή σας, αλλά και σε μια μελλοντική, νέα ευκαιρία συνεργασίας.

Εκ μέρους της «Καλλιστώς»,
Σπύρος Ψαρούδας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Οκτώβριος, 2011, 12:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr