Δεν προχωρά σωστά το πρόγραμμα LIFE. Πουθενά δεν φαίνονται οι δράσεις που προβλέπονται

Οι αρκούδες πολλές τα ατυχήματα συνεχόμενα αλλά τα μέτρα μέσα από το πανάκριβο πρόγραμμα LIFE σχεδόν ανύπαρκτα.

Οι ευθύνες της περιφερειακής ενότητας που συνεργάζεται με την ΚΑΛΛΙΣΤΩ είναι πολλές.

Για το όλο θέμα προσωπικά θα έπρεπε ο αντιπεριφερειάρχης να συγκαλέσει σύσκεψη όχι με φορείς αλλά με την ΚΑΛΛΙΣΤΩ. Να καθίσουν να δουν από όλα αυτά που προβλέπει το πρόγραμμα του 1.200.000 ευρώ τι πραγματικά έχει γίνει.

Οι πληροφορίες μας, για την όλη κατάσταση, είναι αρκετές και δείχνουν πως πολλοί αμφισβητούν πραγματικά τα περισσότερα από αυτά που τελικά περιγράφονται αλλά δεν υλοποιούνται.

Απορούμε με την ανεκτικότητα ορισμένων την στιγμή που θα έπρεπε εφόσον παίρνουν τα χρήματα να τα επενδύουν ΟΛΑ στους όρους και στις δράσεις του προγράμματος.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο κ. Ψαρούδας τουλάχιστον δυο φορές μετά από σοβαρά ατυχήματα  που είχαμε, ενημερώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ1 και συγκεκριμένα από την δημοσιογράφο Μ. Αναγνωστοπούλου. Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι το τεράστιο δίκτυο ενημέρωσης και παρακολούθησης που έχει φτιάξει η ΚΑΛΛΙΣΤΩ και περιφερειακή ενότητα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Οκτώβριος, 2011, 12:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr