Όλες οι αξονικές τομογραφίες και πάλι σε ιδιώτες. Αυτή είναι η εύρυθμη λειτουργία του αξονικού στο νοσοκομείο Καστοριάς

Ένα ακόμη πολιτικό και όχι μόνο μεγάλο θέμα. Ο αξονικός του νοσοκομείου Καστοριάς δεν εξυπηρετεί ούτε τα ενδονοσοκομειακά περιστατικά –

Το alphafm.gr αποκαλύπτει πως παρά τα εγκαίνια, παρά τα μεγάλα λόγια της διοίκησης και των εκπροσώπων της κυβέρνησης που εγκαινίασαν το » μεγάλο » έργο, ο αξονικός δεν λειτουργεί, λίγες μόνο μέρες μετά, εύρυθμα στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Τα εγκαίνια μάλιστα πραγματοποίησαν ο Μιχάλης Τομοσίδης υφυπουργός υγείας, και ο Φ. Πετσάλνικος.

Πριν λίγο, σε σύνολο μάλιστα τεσσάρων περιστατικών, πραγματοποιήθηκαν σε ιδιώτη τέσσερις αξονικές, καταρρίπτοντας δυστυχώς με πανηγυρικό τρόπο, λόγια και φιέστες.

Οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για όλα όσα βλέπουν και ακούν από τους πολιτικούς & αυτοδιοικητικούς παράγοντες που ξέρουν μόνο τελικά να κοροϊδεύουν τις περισσότερες φορές.

Περιμένουμε άμεσα, επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου Καστοριάς…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Οκτώβριος, 2011, 7:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr