27.000 αιτήσεις για 4.000 θέσεις στην Πυροσβεστική

Τις 27.000 «άγγιξαν» οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό του Πυροσβεστικού Σώματος για τις 4.000 θέσεις πυροσβεστών πενταετούς θητείας.

Αμέσως θα οριστεί Επιτροπή από έναν αντιπρόεδρο ή νομικό σύμβουλο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, έναν εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ και έναν διευθυντή Διεύθυνσης των Κλάδων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος και η οποία θα παραλάβει από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού του ΠΣ τα δικαιολογητικά των υποψηφίων. Εντός τριμήνου θα ελέγξει την πληρότητά τους και θα συντάξει κατ’ αλφαβητική σειρά χωριστούς πίνακες υποψηφίων που πληρούν και υποψηφίων που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, ανά κατηγορία.

Οσοι υποψήφιοι περιλαμβάνονται στους κυρωμένους πίνακες επιτυχόντων θα κληθούν κατά σειρά επιτυχίας και σε αριθμό ίσο με τον αριθμό των υποψηφίων που καθορίζεται στην προκήρυξη για τη συγκεκριμένη κατηγορία να προσέλθουν μέσα σε ορισμένες προθεσμίες, προκειμένου να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. ΕΘΝΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Οκτώβριος, 2011, 9:18 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr