Ειδικές Τιμές προς τους εγγεγραμμένους ανέργους στον ΟΑΕΔ

Στο πλαίσιο ανάληψης νέων πρωτοβουλιών και δράσεων για την ενίσχυση της κοινωνικής υποστήριξης των ανέργων, ο ΟΑΕΔ προτρέπει τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα με σκοπό την παροχή ειδικών τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες θα απευθύνονται αποκλειστικά σε κατόχους κάρτας ανεργίας.

Στο site http://forum.oaed.gr/eidikes.times μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για τις Ειδικές Τιμές προς τους εγγεγραμμένους ανέργους στον ΟΑΕΔ.

Με ένα κλικ πάνω στο περισσότερα, στη σελίδα που εμφανίζεται, και αφού πατήσετε πανω στη λέξη Επιχειρήσεις στο τέλος της σελιδας, μπορείτε να δείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν. Για όσες επιχειρήσεις έχουν ιστοσελίδα, συνδέεστε σε αυτήν κάνοντας κλικ πάνω στο λογότυπό τους και βλέπετε τις αντίστοιχες ειδικές τιμές. Για τις επιχειρήσεις που δεν έχουν ιστοσελίδα υπάρχει σχετικός πίνακας με διευθύνσεις και τηλέφωνα.

Η ιστοσελίδα επικαιροποιείται συνεχώς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Οκτώβριος, 2011, 11:28 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr