ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΙΔΗ! Γιάννη Πετρίδη, Μαζί σου

10:25 – Πληροφορηθήκαμε στις 18 Ιουνίου ότι ο Γιάννης Πετρίδης ανακοίνωσε πως σταματάει τις εκπομπές του στο κρατικό ραδιόφωνο μετά από 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ερτζιανά. Είναι μια είδηση η οποία ομολογούμε πως μας σόκαρε…
Για να ακριβολογούμε δεν μας σόκαρε ακριβώς αυτή σαν είδηση γιατί πιστέψαμε αρχικά πως ο άξιος παραγωγός θέλησε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αυτό που μας έκανε έξαλλους είναι ο ΛΟΓΟΣ που ο Γιάννης Πετρίδης σταματάει τις εκπομπές του….
Διαβάσαμε λοιπόν στο E-TETRADIO.GR ότι ο μεγάλος μας παραγωγός ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να σταματήσει επειδή παίρνει και αυτόν η μπάλα στην υπόθεση με τους συμβασιούχους της ΕΡΤ οι οποίοι χάνουν τις δουλειές τους. Το σχέδιο του υπουργείου εσωτερικών, το οποίο υιοθέτησε και η ΕΡΤ και το οποίο κάποιααααα στιγμή θα εφαρμοστεί αναφέρει πως οι συμβάσεις των εργαζομένων λήγουν τη πρώτη Ιουλίου. Όλοι αυτοί λοιπόν στην ΕΡΤ πρέπει να περάσουν από το ΑΣΕΠ ώστε ΑΝ καταφέρουν να περάσουν τις εξετάσεις να επαναπροσληφθούν ξανά.
Φυσικά το ίδιο θα γινόταν και με τον Γιάννη Πετρίδη αν ο ίδιος δεν ανακοίνωνε ότι σταματάει τις εκπομπές του….
Περιληπτικά, κάπως έτσι έχει η ιστορία. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το e-tetradio.gr.

Ας μας συγχωρέσετε αλλά θα γίνουμε πολύ κακοί! Όχι μόνο επειδή τρέφουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στον κύριο Πετρίδη, όχι μόνο επειδή τον θεωρούμε ΔΑΣΚΑΛΟ….αλλά προπαντός επειδή έχουμε κάποιες ευαισθησίες σχετικά με τις ΑΞΙΕΣ που έχουν απομείνει σε αυτή τη χώρα, από όπου κι αν προέρχονται…

Δυστυχώς μέσα στον πανικό τους οι κυβερνώντες συνεχίζουν να δρουν σπασμωδικά και αυτό το λέμε με αφορμή το θέμα του κυρίου Πετρίδη. Δεν θα σχολιάσουμε γενικά το θέμα των συμβασιούχων της ΕΡΤ γιατί απλά δεν ξέρουμε την υπόθεση. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι πολλές κυβερνήσεις κάνανε αβέρτα προσλήψεις για συγκεκριμένα μικροκομματικά συμφέροντα. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν αυτοί που εξαρχής ήταν τα θύματα , κλείνει η παρένθεση.

Πραγματικά θα θέλαμε να ξέρουμε τι σκεφτόταν ο προϊστάμενος του κυρίου Γιάννη όταν του ανακοίνωνε πως δεν θα ανανεωθεί η σύμβαση του….Έχουμε μεγάλη απορία γι’ αυτό!

Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν ξέρουμε ούτε μας ενδιαφέρει η κάθε σύμβαση που μπορεί να υπέγραφε τόσα χρόνια ο παραγωγός. Δεν μας ενδιαφέρουν οι οικονομικές συμφωνίες, τίποτα από όλα αυτά δεν μας αφορά…

Αρνούμαστε όμως να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τον Γιάννη Πετρίδη με ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους υπαλλήλους της ΕΡΤ. Δεν είναι το ίδιο! Μιλάμε για έναν άνθρωπο σύμβολο της Ελληνικής ραδιοφωνίας. Μιλάμε για 35 χρόνια στον ΑΕΡΑ καθημερινά! Μιλάμε για 35 χρόνια καθημερινής σκληρής δουλειάς για να βγει η εκπομπή του στον αέρα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που συνέβαλλε τα μέγιστα στην πολιτιστική κουλτούρα και την παιδεία των ανθρώπων που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν μαζί του ακούγοντας τον! Μιλάμε για το μόνο παραγωγό που επιβίωσε στη μάχη με την ιδιωτική ραδιοφωνία….

Όλα αυτά τα παραπάνω δεν μπορούσατε να τα συνυπολογίσετε εσείς εκεί καρεκλοκένταυροι του ιδρύματος ?? Γιατί τέτοιος στυγνός τεχνοκρατισμός και έλλειψη σεβασμού???

Τελικά η νέου τύπου διακυβέρνηση στον τόπο προφανώς έχει αρχίσει να ξεπουλάει τις αξίες όσο όσο!! Με συνεχές πρόσχημα το δημοσιονομικό νοικοκύρεμα έχουν αποφασίσει πως όλοι φταίμε για όλα….

Έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να μας στερούν την πραγματική τροφή, τώρα στρέφονται και στη πνευματική…Θέλουν να μας πουν πως ο Γιάννης Πετρίδης φταίει που η ΕΡΤ έχει φτάσει στο σημερινό της χάλι….Θέλουν να μας πείσουν πως τα golden boys and girls που εκτρέφει το κυβερνητικό ίδρυμα ραδιοτηλεόρασης είναι άμοιροι ευθυνών επειδή δεν υπάγονται στο κλάδο των συμβασιούχων…

Κύριοι και κυρίες, εσείς που κάθεστε στα διευθυντικά, κυβερνητικά, υπουργικά και πρωθυπουργικά σας γραφεία, ακούστε τα εξής:

Οι ζωντανές αξίες αυτού του τόπου υπάρχουν διαχρονικά επειδή αξίζει να υπάρχουν, επειδή ο λαός έχει τη γνώση ώστε να αναγνωρίζει ποιος είναι πραγματικά αληθινός και ποιος είναι ψεύτικος και δημιούργημα της βιομηχανίας θεάματος!

Αν θέλετε κόψτε τον Γιάννη Πετρίδη, σταματήστε τον! Διαγράψτε αυτή τη μορφή από τη νέου τύπου ραδιοφωνία που ονειρεύεστε. Δικαίωμα σας είναι….

Δικαίωμα μας είναι όμως να πιστεύουμε ότι η ηλιθιότητα, η βλακεία, η ψευτιά, η αδικία και η έλλειψη σεβασμού αποτελούν βασικά συστατικά της διακυβέρνησης σας….

Ξεφτιλίστε τα όλα!! Μόνο για αυτό είστε άξιοι…..

Τελικά ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είναι όλα τα αρχικά ίδια……….
Άλλο Γ.Π και άλλο…….γ.π……!!!!

Υ.Γ: Κύριε Γιάννη Πετρίδη σας ευχαριστούμε που μας μάθατε μουσική, σας ευχαριστούμε που μας γνωρίσατε τους Pink Floyd, τη Nina Simone, το Τζιμι Χέντριξ, τους Dire Straits και τόσους άλλους, σας ευχαριστούμε που μας κάνατε καλύτερους ανθρώπους. Χαιρόμαστε που μας μεταδώσατε την ευγένεια σας….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιούνιος, 2010, 10:29 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΙΔΗ! Γιάννη Πετρίδη, Μαζί σου”

  1. Αντώνης Παραράς

    ΦΙΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ………….
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ

  2. Έλεος ρε παιδιά! Έχουμε πηξει στη μ%%%κια σ’ αυτή τη χώρα! Φτάνει πια! Έχετε καταλάβει ότι παράγουμε παιδιά και νέους…ζώα…βλήματα…άβουλα όντα! Τον Πετρίδη βρήκαν να κόψουν! Ας κόψουν ένα 15ήμερο από τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο κάτω κάτω…Αλλά είπαμε πρέπει να μάθουμε να ζούμε με όλες τις πορνοστάρ-τραγουδίστριες της 1 μέρας και των αηδιαστικά ατάλαντων αδερφών που μας πλασάρουν….Έρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ με την ποιότητά σου!!!

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr