»Καλή» η αντίδραση ξαφνικά για το πάρκο, αλλά μην ξεχνάμε και όλα αυτά που γίνονται μόνο στην Αθήνα και τα πληρώνουμε και με αίμα όλοι μας

Υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα και όλοι εμείς ακόμη πληρώνουμε τις πανάκριβες εγκαταστάσεις ( για την Αθήνα και μόνο) για τους περίφημους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα δυο περίπου εκατομμύρια ευρώ για το συγκεκριμένο έργο ( χωρίς πίστα σκι) αλλά με γήπεδο, μάλλον δεν θα πρέπει να μας απασχολούν και πολύ. Εκτός και αν, για όλα τα κατασκευάσματα στην Αθήνα έχουν γίνει ανάλογα ρεπορτάζ. Εκτός επίσης και αν θα πρέπει να μην γίνονται στην περιφέρεια τέτοιες δράσεις.

 

( την πίστα για ΣΚΙ την ψάξαμε αλλά δεν την βρήκαμε, βρήκαμε όμως μια από την άλλη μεριά, πολλά χιλιόμετρα μακριά στο Βίτσι…….μάλλον κάτι μπερδέψαμε)

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Οκτώβριος, 2011, 3:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “»Καλή» η αντίδραση ξαφνικά για το πάρκο, αλλά μην ξεχνάμε και όλα αυτά που γίνονται μόνο στην Αθήνα και τα πληρώνουμε και με αίμα όλοι μας”

 1. κωστας χ

  Μιλάμε για τον πρόεδρο της Βουλής Αντώνη, ο οποίος μαζεύει κουμπαρά. Δεν μιλάμε για οποιονδήποτε… άσε τις «τρίπλες»

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr