Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς για την διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου μετά την ανακοίνωση της τιμής διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης για την χειμερινή περίοδο, διαπιστώνει ότι:

Ακόμα πιο δυσβάσταχτο θα είναι για χιλιάδες νοικοκυριά το κόστος για θέρμανση φέτος, καθώς η πολιτική κυβέρνησης – τρόικας εκτινάσσει τις τιμές των καυσίμων σε δυσθεώρητα ύψη.

Για πολλά νοικοκυριά γίνεται πλέον κυριολεκτικά απαγορευτική η χρήση καλοριφέρ και αβάσταχτη η διατήρηση στοιχειωδών όρων αξιοπρεπούς διαβίωσης, όπως η εξασφάλιση κατάλληλων συνθηκών θερμοκρασίας μέσα στα σπίτια.

Ο κίνδυνος να υπάρξουν τη φετινή περίοδο χιλιάδες νοικοκυριά που δεν θα μπορούν να καλύψουν το κόστος θέρμανσης είναι υπαρκτός. Απευθύνουμε έκκληση στην κυβέρνηση, να αναθεωρήσει την απόφαση της αυτή για την περιοχή μας και αν δε το πράξει να χορηγήσει επίδομα θέρμανσης όχι μόνο στα χαμηλά αλλά και στα μεσαία εισοδηματικά στρώματα.

Τέλος καλούμε όλους ( φορείς & θεσμικά πρόσωπα ) και ιδιαίτερα όσους στο παρελθόν ήταν υπέρμαχοι αυτής άποψης να την στηρίξουν το ίδιο μαχητικά.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Οκτώβριος, 2011, 9:07 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr