Αλαλούμ του Υπουργείου Παιδείας με τα πάσο….φοιτητές στα χέρια

Με εγκύκλιο  στις 9/9/2011 προς τις Γραμματείες Τμημάτων ΑΕΙ-ΤΕΙ, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΔΒΜΘ   Καθ. Βασίλειος Παπ’αζογλου  , δηλώνει οτι «δεν δικαιούνται δελτίο ειδικού εισιτηρίου οι φοιτητές που έχουν υπερβεί το 29 έτος της ηλικίας τους«.

Μετά απο την εφαρμογή αυτής της εγκυκλίου ,οι Γραμματείες των Τμημάτων, ήταν αναγκασμένες να απορρίπτουν τις αιτήσεις των φοιτητών αυτής της ηλικιακής ομάδας.

Αγανακτισμένοι οι φοιτητές , βλέποντας την σημαντική αυτή οικονομική βοήθεια να μην υπάρχει ,ζήτησαν εξηγήσεις.

Σε ερώτηση των Γραμματειών προς το Υπουργείο, έλαβαν την περίεργη απάντηση οτι η εγκύκλιος αυτή έχει αντικατασταθει με την ίδια (ίδιο αριθμό πρωτοκόλου?????) αλλα χωρίς αυτο τον περιορισμό…και οτι αυτή ΠΛΈΟΝ  ισχύει. Η εγκύκλιος αυτή δεν υπάρχει πουθενά, παρα μόνο στα λόγια του Γ.Γ.!!!!

Σήμερα , μετα απο αλλεπάλληλες οχλήσεις και τηλέφωνα των Γραμματειών,ανακοινώθηκε απο το γραφείο του Γ.Γ.  οτι έχει βγεί καινούργιο ΦΕΚ, το 2234,τομος Β, 4/10/2011 το οποίο και ισχύει , όπου ο ηλικιακός περιορισμός αυτός έχει αρθεί.

Αποτέλεσμα του αλαλούμ αυτού , είναι σοβαροί διαπληκτισμοί των φοιτητών μεταξύ τους , και με τις Γραμματείες που κατελήξαν σήμερα μέχρι και σε ξυλοδαρμούς στο Παράρτημα Καστοριάς.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Οκτώβριος, 2011, 3:57 μμ. στις Κατηγορίες ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr