Κατά του Καλλικράτη ο Β. Παπαγεωργόπουλος

09:44 – Αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό χαρακτήρισε ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάλεσε την κυβέρνηση να το αποσύρει αμέσως και να ετοιμάσει άλλο με βάση τις προτάσεις των συνεδρίων της ΚΕΔΚΕ.Ο κ. Παπαγεωργόπουλος είναι απομονωμένος και δεν έχει ούτε την αποδοχή της Ν.Δ. είπε ο δημοτικός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.Ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» Γιάννης Μπουτάρης τόνισε ότι ο κ. Παπαγεωργόπουλος επιδόθηκε απλώς σε έναν αντιπολιτευτικό λόγο, ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ Αγάπιος Σαχίνης και του ΣΥΝ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση για τη διοικητική μεταρρύθμιση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Απρίλιος, 2010, 6:45 πμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠροβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr