ημερίδα με θέμα » ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ «

ΟΜΙΛΗΤΗΣ  Ο Κ. ΜΠΡΙΑΚΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ διεθνής διαιτητής και Παρατηρητής της ΕΠΟ

Ακολουθούν τα κύρια σημεία της ομιλίας του , όσο αφορά τις αλλαγές στους κανόνες του ποδοσφαίρου ,στο ΚΠΕ.

 

 

 

 • Να είναι το κολάν ίδιο με το χρώμα της εμφάνισης και όχι μαύρο όπως ήταν πριν .
 • Όταν εκτελείτε το πέναλτι και η μπάλα σκάσει τότε ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να σφυρίξει επανάληψη και  όχι όπως πριν που έδινε ελεύθερο.
 • Όταν έχουν εισβάλει ξένα σώματα στο γήπεδο όπως π.χ. μπαλόνι, ζώα κ.α. ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να διακόψει το παιχνίδι μέχρι να απομακρυνθούν τα σώματα αυτά έξω από το γήπεδο.
 • Σε περίπτωση πέναλτι με το χέρι αν υπάρχει παίκτης της αντίπαλης ομάδας  τότε είναι κίτρινη κάρτα, αν δεν ακολουθεί στην φάση παίκτης της αντίπαλης ομάδας τότε δεν είναι κίτρινη κάρτα , αλλά μόνο πέναλτι.
 • Ο αρχηγός της ομάδας δεν έχει κανένα  δικαίωμα  να συμπεριφερθεί διαφορετικά από τους άλλους παίκτες επειδή είναι αρχηγός, αντίθετος πρέπει να συμπεριφερθεί όπως και οι άλλοι παίκτες.
 • Οι πανηγυρισμοί του γκολ θα πρέπει να είναι κανονικοί και όχι να προκαλέσεις τους αντιπάλους, να βγάζεις την φανέλα σου ή να σκεπάσεις το κεφάλι με την φανέλα γιατί είναι πολύ εύκολα κίτρινη κάρτα.
 • Αν κάποιος παίχτης έχει αίμα στην φανέλα του τότε δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι μέχρι να αλλάξει φανέλα.
 • Οι κανονισμοί λένε ότι πρώτα πρέπει να μπει γιατρός στο αγωνιστικό χώρο σε περίπτωση τραυματισμού  και μετά το φορείο. Σε περίπτωση που τραυματιστούν από σύγκρουση μεταξύ τους δύο παίκτες της ίδιας ομάδας τότε πρέπει να λάβουν ιατρική βοήθεια και να διακοπεί το παιχνίδι μέχρι να γίνουν καλά.
παρακολουθήστε την συνέντευξη που έδωσε ο κ. Μπριάκος  στον συνεργάτη μας κ. Ζήση Δημήτριο
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Οκτώβριος, 2011, 11:28 μμ. στις Κατηγορίες video, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr