«Κούρεμα» 60% ζήτησαν επισήμως οι Τροϊκανοί! Δείτε το κείμενο της έκθεσης της Τρόικας

Tην ώρα που η Σύνοδος Κορυφής απεργαζόταν τρόπους για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ Βερολίνου και Παρισιού για τη διαχείριση γενικότερα της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και την αξιοποίηση των «εργαλείων» αντιμετώπισης της κρίσης (ΕFSF – ΕSΜ), η ιταλική ηλεκτρονική εφημερίδα Linkiesta.it εξασφάλιζε και δημοσιοποιούσε την… «αυστηρά εμπιστευτική» έκθεση της Τρόικας για την απαιτούμενη μείωση του ελληνικού χρέους, που οι «ειδικοί» του ΔΝΤ και της ΕΕ εκτιμούν σε τουλάχιστον 60%.

Αυτό εξάλλου είχε διαρρεύσει ήδη από την Παρασκευή, όταν το περί ου ο λόγος κείμενο τίθετο υπόψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Συνοπτικά, η Τρόικα ζητά ένα «βαθύτερο» PSI από αυτό που προβλέπει η συμφωνία της 21ης Ιουλίου, προκειμένου να επανέλθει στο ελληνικό χρέος σε βιώσιμα επίπεδα και μιλάει για «κούρεμα» 60%, ώστε το ποσοστό του χρέους επί του ΑΕΠ να πέσει κάτω από το 110% ως το 2020.

Δείτε εδώ το κείμενο  της έκθεσης της Τρόικας

protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Οκτώβριος, 2011, 8:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr