Οι μάσκες έχουν πέσει για την Καστοριά αλλά και για όλη την Ελλάδα. Τα αποτυχημένα πολιτικά πρόσωπα ευθύνονται για την κατάντια μας

Απλά, ΝΤΡΟΠΗ για τις δυο κυβερνήσεις από το 1974 και μετά που έχουν διοικήσει με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο την χώρα.

Σήμερα, νομίζω πως ο καθένας από εσάς καταλαβαίνει πως έχουν κυβερνήσει περίπου 500-600 πολιτικά πρόσωπα που εκλέγονται από τότε μέχρι και σήμερα.

Απομυθοποίηση για τους δήθεν μεγάλους πολιτικούς.

Βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, πολιτικά πρόσωπα μας έχουν εξαθλιώσει έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στην χρεοκοπία, χρωστάμε παντού, και σήμερα με το περίπου 50% η 40% η ότι άλλο αποδεικνύει την τόσο λανθασμένη πολιτική αυτών των κυβερνήσεων.

Τοπικοί βουλευτές, μεγαλο-παράγοντες που τόσα χρόνια θεωρούνται » μεγάλοι » πολιτικοί, μας έχουν εξαθλιώσει, μας έχουν χρεώσει μας έχουν χαντακώσει.

Δυστυχώς γι’ αυτούς καθαρά φαίνεται πως το μόνο που κατάφεραν είναι η ατομική καλοπληρωμένη τους πολιτική πορεία.

Έργα ελάχιστα, εργαλεία και χρήματα πολλά, αλλά αυτοί ποτέ δεν είχαν στο νου τους τις λύσεις στα πολλά και καθημερινά προβλήματα των πολιτών, του νομού μας αλλά και της χώρας.

Αν στους περισσότερους δώσεις μισθό 2.500 ευρώ θα εξαφανισθούν και δεν θα μπορέσουν φυσικά να κάνουν το οτιδήποτε στην ζωή τους διότι ποτέ δεν έχουν δουλέψει.

Αποτυχία 100%.

Σκεφτείτε λοιπόν πως είχαμε βασιστεί τόσα χρόνια σε κενά πρόσωπα, ψιλοαποτυχημένους παράγοντες που ποτέ τους δεν κατάλαβαν πως δουλεύει η αγορά γιατί πάντοτε δεν  έβγαλαν χρήματα από την αγορά, μόνο από το κράτος και μάλιστα με 10πλάσια ποσά από αυτά που θα έπρεπε να λαμβάνουν. Είχαν και έχουν φτιάξει όλο το σύστημα μόνο υπέρ τους με μεγάλες αμοιβές αλλά και ατιμωρησία.

 

Τα αιτήματα των πολιτών σε τέταρτη μοίρα, πολλές φορές απαντήσεις με ειρωνεία, αλλά με στόχο τις ψήφους.

Τουλάχιστον έστω και αργά να καταλάβουμε πως άμεσα θα πρέπει πολιτικά να εξαφανισθούν αυτά τα πρόσωπα ειδικά από τα δυο κόμματα εξουσίας.

Νέα πρόσωπα υπάρχουν σε όλα τα κόμματα.

Φτάνει η ψευτιά και η αηδία.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Οκτώβριος, 2011, 9:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr