Αναβλήθηκαν τα εγκαίνια του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης….

Αναβολή εγκαινίων – 28.000 ευρώ για πετρέλαιο  – Αναβλήθηκαν επ΄ αορίστω τα εγκαίνια του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης στο Γράμμο, που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, ύστερα από τα πολλά επικριτικά σχόλια και την αρνητική δημοσιότητα που συγκέντρωσε, το τελευταίο διάστημα, η «άσκοπη» λειτουργία του, σε περιόδους εξοντωτικής λιτότητας των κατοίκων της περιοχής!

Εν τω μεταξύ νεότερες πληροφορίες, από πολιτικούς κύκλους του νομού, αναφέρουν ότι το Ίδρυμα της Βουλής, στην δικαιοδοσία του οποίου ανήκει το Πάρκο, διέθεσε ένα ποσό της τάξης των 28.000 ευρώ, προκειμένου να το εφοδιάσει με πετρέλαιο θέρμανσης, εν όψει και της λειτουργίας του, από ένα σύλλογο γυναικών του Νεστορίου (;)
Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ότι επιλέχθηκε η πλέον ρυπογονα μορφή θέρμανσης για το Πάρκο, τότε εκτός από το μπετόν που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του, θα έχουμε και δεύτερη πηγή ρύπανσης, που θα επιβαρύνει έναν από τους τελευταίους πνεύμονες οξυγόνου, στην καρδιά του Γράμμου!

ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Οκτώβριος, 2011, 12:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr