Κατάργηση της 15ης Ταξιαρχίας Καστοριάς;

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΟΙΑ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ – Αποφάσεις από ΚΥΣΕΑ –

Αυτή την εβδομάδα επρόκειτο να συνεδριάσουν τα Συμβούλια των τριών Επιτελείων (Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας) με σκοπό να επεξεργαστούν τις κατευθύνσεις που δόθηκαν από το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) την περασμένη εβδομάδα, μετά από συζήτηση των προτάσεων για τη νέα δομή δυνάμεων. Στις 7 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί και δεύτερο ΣΑΓΕ για να καταλήξει, με τις όποιες αποφάσεις να τίθενται στη συνέχεια προς επικύρωση στο Συμβούλιο Άμυνας, όπου συμμετέχουν ο υπουργός και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν στο Στρατό Ξηράς. Φέρονται να καταργούνται η 1η Στρατιά, το Α’ και Β’ Σώμα Στρατού, η IV Μεραρχία στην Τρίπολη, η V Μεραρχία στην Κρήτη, η VIII Μεραρχία Πεζικού στα Ιωάννινα, η XX Τεθωρακισμένη Μεραρχία (καταργείται για δεύτερη φορά), η Μεραρχία Υποστηρίξεως στη Λαμία και οι τέσσερις υπαγόμενες σε αυτή Ταξιαρχίες και η 15η Ταξιαρχία στην Καστοριά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Οκτώβριος, 2011, 10:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr