ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

19:54 – Παρέμβαση της νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ και του Θ. Αναστασίου για ένα θέμα που αποκαλύψαμε πριν μερικές βδομάδες. Υψηλά ενοίκια φορέων και υπηρεσιών του δημοσίου σε ιδιώτες με τις ευλογίες πολιτικών και αυτοδιοικητικών προσώπων. Γιατί κωφεύει άραγε τοπικά η Νέα Δημοκρατία;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήσαμε ως Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς την Πέμπτη 10-6-2010, μεταξύ άλλων στα θέματα ημερήσιας διάταξης, μας απασχόλησε και η στέγαση δημοσίων υπηρεσιών σε ιδιωτικά κτίρια, έναντι διόλου ευκαταφρόνητων χρηματικών ποσών, τα οποία ασφαλώς επιβαρύνουν το κρατικό προϋπολογισμό και κατ’ επέκταση τους Έλληνες πολίτες.

Αυτό το οποίο όμως ερεθίζει και προκαλεί την τοπική μας κοινωνία, είναι το γεγονός ότι ουδέποτε έγινε καταγραφή της δημόσιας ή της δημοτικής περιουσίας σε κτίρια, τα οποία είναι ικανά να στεγάσουν τις υπηρεσίες αυτές.

Τα κτίρια αυτά όμως υπάρχουν και το χειρότερο είναι ότι με πολιτικές ή διοικητικές επιλογές ερημώνουν χωρίς να χρησιμοποιούνται όπως πρέπει προς όφελος της εθνικής αλλά και της τοπικής οικονομίας.

Οι υπηρεσίες αυτές οι οποίες επιβαρύνουν αδίκως, κατά την άποψη του πολιτικού μας οργάνου την Ελληνική οικονομία, είναι :

  1. Η οικονομική εφορία Καστοριάς ( ΔΟΥ )
  2. Η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση
  3. Η Υπηρεσία Εντελλομένων Εξόδων Καστοριάς
  4. Ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου ( ΟΠΑΔ – ΥΠΑΔ )

Αντιλαμβανόμενοι την τεράστια εθνική προσπάθεια που καταβάλλετε με στόχο την περικοπή δαπανών θεωρούμε ότι είναι χρέος μας να σας ενημερώσουμε για τα παραπάνω.

Θα σταθούμε αρωγοί σε οτιδήποτε μας ζητηθεί προς την κατεύθυνση αυτή.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΩΜΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιούνιος, 2010, 7:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr