Δημόσιος υπάλληλος εργαζόταν όποτε ήθελε…

 

 Όποτε ήθελαν πήγαιναν για δουλειά δύο υπάλληλοι σε νοσοκομείο του Βόλου…Οι δύο εργαζόμενοι πήγαιναν στον εργασιακό τους χώρο για …επίσκεψη, αφού όπως αναφέρει το pamepreveza.gr, διαπιστώθηκε πως είχαν συνολικά 1.600 μέρες αδικαιολόγητης απουσίας.

Ο ένας είναι και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων οπότε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, είχε να πατήσει στο νοσοκομείο για διάστημα περισσότερο του ενός χρόνου. Μάλιστα, το άτομο αυτό ήταν και ο υπεύθυνος της διαχείρισης των κληροδοτημάτων του ιδρύματος, δηλαδή μίας κινητής και ακίνητης περιουσίας αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα ειδικό σύστημα με το οποίο καταγράφονται οι απουσίες, εγκαταστάθηκε στο νοσοκομείο. Ο επιχειρηματίας απολύθηκε έπειτα από τεράστια προσπάθεια, αφού η υπηρεσία η οποία ήταν αρμόδια επί τούτου, γύριζε συνεχώς πίσω το φάκελό του, επικαλούμενη νομικά θέματα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Νοέμβριος, 2011, 5:58 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠροβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery
Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Γ΄ Σεπτεμβρίου 14 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, pararas@diktyo1.gr
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr