«Φρένο» στις μαθητικές εκδρομές στο εξωτερικό

Με γνώμονα την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και «ανάσα» στις τοπικές αγορές ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευρυπίδης Κουκιαδιάκης ανακοίνωσε ότι από τη φετινή σχολική χρονιά και για όσο διάστημα τουλάχιστον ο ίδιος θα είναι στη θέση αυτή, μπαίνει «φρένο» στις μαθητικές εκδρομές στο εξωτερικό, καθώς ο ίδιος δεν θα υπογράφει την σχετική βεβαίωση-άδεια που είναι απαραίτητη για τη διοργάνωση τους.

Απώτερος στόχος, οι μαθητικές εκδρομές να αποκτήσουν έναν εγχώριο προσανατολισμό και να προτιμώνται οι προορισμοί εντός Ελλάδας.

Ακόμα επισήμανε ότι αντίστοιχες κινήσεις αναμένονται να γίνουν και από άλλες περιφέρειες, ώστε να υιοθετηθεί ευρύτερα μία κοινή στάση στο ζήτημα των σχολικών εκδρομών. Παράλληλα, γίνονται συζητήσεις για την εξεύρεση οικονομικών πακέτων για τα ενδιαφερόμενα πακέτα.

Ίδια στάση αναμένεται να υιοθετήσουν οι περιφερειάρχες και για τις εκδρομές των ΚΑΠΗ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Νοέμβριος, 2011, 3:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr