Προσφυγή του π. Νομάρχη Καστοριάς Κώστας Λιάντση για ΚΑΛΛΙΣΤΩ και πρόγραμμα » LIFE »

Στο απροχώρητο, τονίζει ο π. Νομάρχης κ. Κ. Λιάντσης, έχει φτάσει όλη η υπόθεση του αμφιλεγόμενου προγράμματος » LIFE ».

» Δεν εφαρμόζονται πολλά από αυτά που είχαμε συμφωνήσει, ζητώ με προσφυγή μου στην Ευρωπαϊκή ένωση άμεσα να ελεγχθεί και όχι μόνο το πρόγραμμα, ζητώ παρέμβαση και του περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Δακή».

Η προσφυγή Λιάντση έχει σταλεί προκαλώντας αμηχανία και αφωνία προς την ΚΑΛΛΙΣΤΩ η οποία εκτός από το περίφημο πρόγραμμα » LIFE » το οποίο κατά γενική ομολογία είναι σχεδόν ανύπαρκτο τοπικά, έχει σταματήσει ( άτακτη υποχώρηση) να μιλά και για το φράγμα Νεστορίου μετά και τις δημόσιες απειλές για καταγγελία του προγράμματος.

Λιάντσης » άμεσα η Ευρώπη να ελέγξει τις χρηματοδοτήσεις και τις προσλήψεις που έγιναν στο πρόγραμμα » LIFE ».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Νοέμβριος, 2011, 7:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr