Το Άργος Ορεστικό Καστοριάς για τρεις ήμερες τραγουδά και γιορτάζει χορωδιακά!

Δελτίο τύπου

Το Άργος Ορεστικό Καστοριάς για τρεις ήμερες τραγουδά και γιορτάζει χορωδιακά!

16Ο Διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ, 25-26-27 Ιουνίου

ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Tις πύλες του ανοίγει στο φιλόμουσο κοινό, την Παρασκευή 25 Ιουνίου, το 16ο χορωδιακό φεστιβάλ Άργους Ορεστικού Καστοριάς, με ένα πολυσυλλεκτικό και πολυφωνικό πρόγραμμα, με αξιόλογες ερμηνευτικές ικανότητες να συμφιλιώνουν τάσεις και εναλλακτικές μουσικές προσεγγίσεις, σηματοδοτώντας τα φεστιβαλικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Στην κεντρική σκηνή του νέου, υπερσύχρονου και καλαίσθητου Πολιτιστικού Κέντρου, που εγκαινιάζεται από τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλλιπο Πετσάλνικο, το Σάββατο 26 Ιουνίου, στις 12.30, οι φίλοι της πολυφωνικής μουσικής, θα μυηθούν στα μονοπάτια της χορωδιακής απόλαυσης από 11 καταξιωμένες χορωδίες, οι οποίες με την εμπειρία τους θα παντρέψουν το νέο με το παραδοσιακό τραγούδι.

Εμφάνιση χορωδών:

  • Παρασκευή 25 Ιουνίου και ώρα 20 μ.μ. θα εμφανιστούν οι εξής χορωδίες: «Ε.Σ. Αμύντας»- Αμυνταίου, η Μεικτή χορωδία του Δήμου Μακεδών, η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος’’ και η Παρέα Φίλων Τραγουδιού Μ.Σ. Αρμονία Καστοριάς,
  • Σάββατο 26 Ιουνίου και ώρα 20:30μ.μ.: Η χορωδία Μ.Ο. Άργους ‘’Οι Δαναοί’’, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου και η Πολυφωνική Χορωδία Βόλου.
  • Κυριακή 27 Ιουνίου ώρα 20.μ.μ θα εμφανιστούν οι εξής χορωδίες: η δημοτική χορωδία Φαρσάλων, η Χορωδία Φ.Σ. Ο Αριστοτέλης Φλώρινας, η χορωδία του Συνδέσμου Αργεστών Θεσσαλονίκης ‘’Ο Ορέστης’’ και τέλος η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου ‘’Η Ορεστίς’’ Αργους Ορεστικού.

Συνδιοργανωτές: Ν.Α. Καστοριάς, Δήμος Άργους Ορεστικού, Μορφωτικός Σύλλογος « Ορεστίς» Άργους Ορεστικού.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24670 43444.

Email politistikoargous@yahoo.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιούνιος, 2010, 2:08 μμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr