Στον εισαγγελέα ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων

Στον εισαγγελέα κατατέθηκαν 17 μηνυτήριες αναφορές για ισάριθμους ιδιοκτήτες κυλικείων σχολείων της περιφέρειας Αττικής, επειδή διέθεταν μη επιτρεπόμενα είδη, δεν είχαν αναρτημένους τιμοκαταλόγους και δεν τηρούσαν βιβλιάρια υγειονομικού ελέγχου.

Οι 17 παραπέμφθηκαν από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Περιφέρεια Αττικής.

Οι έλεγχοι, έγιναν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς έως και την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011, σε 1.440 σχολικές μονάδες και 1.018 κυλικεία, διαπιστώθηκε ότι 17 από αυτά διέθεταν μη επιτρεπόμενα είδη και δεν είχαν αναρτημένους τιμοκαταλόγους, ενώ σε 405 έγιναν συστάσεις, οι οποίες αφορούσαν την πώληση μη επιτρεπομένων ειδών, ελλείψεις και ύπαρξη φθαρμένου εξοπλισμού και εγκαταστάσεων, χρήση ακατάλληλου ή βρώμικου ρουχισμού από τους εργαζομένους στα κυλικεία, ελλείψεις σε βιβλιάρια υγείας, βιβλία υγειονομικού ελέγχου και εκκρεμότητες με την άδεια λειτουργίας.

ΜΑΙΡΗ ΠΙΝΗ Ελευθεροτυπία
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Νοέμβριος, 2011, 11:07 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr