Βουλή, Πετσάλνικος: Με μείωσαν ως πολιτικό και ως άνθρωπο

Διαβάστε ολόκληρη την σημερινή ομιλία-απολογία του βουλευτή Καστοριάς και προέδρου της Βουλής Φ. Πετσάλνικου.

Μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής ο Φ. Πετσάλνικος σχολιάζοντας τα όσα έχουν λεχθεί τις προηγούμενες ημέρες για την πρόταση που έλαβε για την μεταβατική πρωθυπουργία της χώρας, τόνισε ότι δεν πρόκειται να λογοδοτήσει σε κανέναν άλλο εξωθεσμικό παράγοντα.Αρχικά ο Φ. Πετσάλνικος, εκθίασε τη νέα κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την «πρωτόγνωρη» γιατί όπως τόνισε «συμμετέχουν 3 κόμματα» και γιατί «την κυβέρνηση αυτή την ανέδειξε η ανάγκη». Αναφορικά με όσα ελέχθησαν τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα, κάτι που εγώ δεν είχα επιδιώξει. Με διαστρευλώσεις και αναλήθειες ορισμένοι επιδόθηκαν σε ένα αγώνα δρόμου για να με μειώσουν ως πολιτικό και ως άνθρωπο» τόνισε ο Φ. Πετσάλνικος ενώ συμπλήρωσε ότι: «μου γεννήθηκε ένα ερώτημα: σε ποιόν οφείλουμε να λογοδοτούμε όλοι εμείς ως βουλευτές και ως πολιτικοί; Οφείλουμε να λογοδοτούμε στους πολίτες, στο σύνολο του ελληνικού λαού. Λογοδοτώ και σε όλους εσάς τους βουλευτές ως πρόεδρος της Βουλής, αλλά δεν λογοδότησα και δεν θα λογοδοτήσω σε κανένα άλλο εξωθεσμικό παράγοντα.»
ΒΟΥΛΗ, ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Νοέμβριος, 2011, 11:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr