Μπροστά τα Εργατικά Κέντρα στις κινητοποιήσεις για το χαράτσι κ. Μαλέα…….

Με μια διπλή κινητοποίηση από τα Εργατικά Κέντρα Ηρακλείου και Ρεθύμνου, οι Κρητικοί λένε το δικό τους ΟΧΙ στο ειδικό τέλος για τα ακίνητα.

Στο Ηράκλειο, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου θα βρίσκονται στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, επί της Χρυσοστόμου, για να ενημερώνουν τους καταναλωτές για το πως μπορούν να πληρώσουν μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση ενέργειας και τα δημοτικά τέλη, χωρίς το «χαράτσι».

Στο Ρέθυμνο, όπως διαβάζουμε στο CretaLive, συγκέντρωση και συμβολική κατάληψη γίνεται στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, ως διαμαρτυρία για το τέλος ακινήτων.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο, σε συνεργασία και με άλλους φορείς του νομού το νομαρχιακό παράρτημα ΑΔΕΔΥ, την Ομοσπονδία επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ένωση Συνταξιούχων Ι.Κ.Α., απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη διαμαρτυρία και χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων λένε:

«Καλούμε τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους εμπόρους και τους επαγγελματίες, τους ανέργους και τους συνταξιούχους του νομού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη, των γραφείων της Δ.Ε.Η. στην πόλη μας, την Παρασκευή 18-11-2011 και ώρα 8:30 το πρωί, για να απαιτήσουμε δυναμικά να καταργηθούν όλα τα χαράτσια»…

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Νοέμβριος, 2011, 8:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr