Κανονικά θα πληρωθούν και τα … λάθη στο χαράτσι των ακινήτων

Σε ρυθμίσεις και διευκρινίσεις αναφορικά με το περιβόητο «ειδικό τέλος ακινήτων» και την αναστάτωση που έχει προκληθεί με την αποστολή σε χιλιάδες πολίτες λογαριασμών της ΔΕΗ με λανθασμένους υπολογισμούς θα προχωρήσει άμεσα το υπουργείο Οικονομικών.
Οι επιτελείς του υπουργείου προσανατολίζονται στο «σπάσιμο» των επόμενων δόσεων  για την εξόφληση του ειδικού τέλους ακινήτων, αρχής γενομένης από τους λογαριασμούς που θα εκδοθούν στις αρχές του 2012, διευκρινίζουν πως σε όσους λογαριασμούς υπάρχουν λάθη αυτοί θα πληρωθούν κανονικά και θα συμψηφιστούν στις επόμενες δόσεις και προειδοποιούν πως θα ασκηθούν πειθαρχικές ευθύνες και διώξεις σε όσους δημάρχους καλούν τον κόσμο να μην πληρώσει το χαράτσι!

Όπως τονίζουν παράγοντες του υπουργείου, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε με υπουργική απόφαση να επιλυθούν «με τη μέγιστη δυνατή ευαισθησία» τα όποια προβλήματα κοινωνικού χαρακτήρα έχουν προκύψει για διάφορες ευπαθείς ομάδες.

Ειδικότερα για το θέμα της απόφασης του Πρωτοδικείου Καλαμάτας που απαγορεύει στη ΔΕΗ να προχωρήσει στη διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης σε καταναλωτή, στον οποίο είχε σταλεί λάθος λογαριασμός, οι παράγοντες του υπουργείου τονίζουν πως η απόφαση αυτή εκδόθηκε καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών και υποστήριξαν πως το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.

Δείτε εδώ τι μετέδιδε νωρίτερα το protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Νοέμβριος, 2011, 8:48 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr