ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΚΟ

Τον τρόπο με τον οποίο θα υπολογιστούν οι μισθοί των εργαζομένων σε ΝΠΙΔ των ΟΤΑ (Δημοτικές Επιχειρήσεις), του κράτους και των ΝΠΔΔ, από 1η Νοεμβρίοθ, καθορίζει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών με βάση το άρθρο 31 του πολυνομοσχεδίου*, η οποία απεστάλη στα υπουργεία και στους παραπάνω φορείς. Από τους φορείς αυτούς εξαιρούνται το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, καθώς και το καλλιτεχνικό προσωπικό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΚ), της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (ΚΟΑ), της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ), του Εθνικού Θεάτρου (ΕΘ), του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και της Ορχήστρας της Λυρικής Σκηνής.

Κατ’ αναλογία των μισθών του Δημοσίου

Σύμφωνα τόσο με το νόμο όσο και με την εγκύκλιο οι μισθοί των εργαζομένων στους παραπάνω φορείς καθορίζονται κατ’ αναλογία των αντίστοιχων του Δημοσίου. Συγκεκριμένου διατηρείται το ανώτατο όριο αποδοχών και πρόσθετων για τον Πρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Διοικητή  στα 5.856,05 ευρώ μηνιαίως.

 

Επιπλέον, «κατ’ εφαρμογή της διάταξης αυτής, το ανώτατο όριο των μηνιαίων τακτικών αποδοχών κάθε εκπαιδευτικής κατηγορίας (ΤΕ, ΔΕ, ΣΕ, ΠΕ) για εργαζόμενους με σχέση εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου ισούται με το αντίστοιχο ανώτατο όριο που προκύπτει κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του κεφαλαίου Β’ του ίδιου νόμου για τους υπαλλήλους με αντίστοιχη σχέση εργασίας στο Δημόσιο».
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Νοέμβριος, 2011, 10:51 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr