Φ. Οικονομίδου : » δεν θα είμαι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές »

Η κ. Οικονομίδου πάντως δεν θέλει να κλείσει οριστικά το θέμα της συμμετοχής της. Τονίζει πως δεν θα είναι υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές.

» Σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού σας Δίκτυο 1 αναφερθήκατε σε πιθανή υποψηφιότητά μου ως Βουλευτή στις επόμενες εθνικές εκλογές.Με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα πολλοί συμπολίτες μας με ρωτούν για το αν αληθεύει αυτό και έτσι μέσα απο τον τηλεοπτικό σταθμό θα ήθελα να αναφέρω τόσο σε εσάς ως Δημοσιογράφο, όσο και στους συμπολίτες μας τα εξής:
Ουδέποτε έχω σκεφτεί πιθανή συμμετοχή μου σε ψηφοδέλτιο για το βουλευτικό αξίωμα.Θεωρώ ότι δεν είμαι έτοιμη για τέτοια υποψηφιότητα.Οι συμπολίτες μας με τίμησαν ιδιαίτερα και με επέλεξαν για περιφερειακή σύμβουλο. Σε αυτή την τιμή προσπαθώ να ανταποκριθώ αποκτώντας γνώση και εμπειρία,έτσι ώστε να είμαι χρήσιμη στον τόπο μας και στον καθένα χωριστά.
Επομένως, προσπαθώντας να έχω πάντοτε γνώθι σ’αυτόν, σας ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές και ότι επικροτώ με ιδιαίτερη θέρμη την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να ανανεώσει το πολιτικό της δυναμικό » .

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Νοέμβριος, 2011, 11:52 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr