20.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι “φεύγουν” από Δευτέρα

Χαρτί απόλυσης ή αλλιώς “πράξη απόλυσης” θα λάβουν τη Δευτέρα 28 του μήνα περίπου 20.000 υπάλληλοι του Δημοσίου που ανήκουν σε τρεις κατηγορίες και είναι αυτοί που ανοίγουν την εφεδρεία.

Πρόκειται για μόνιμους υπάλληλους που έχουν συμπληρώσει τα 35 έτη εργασίας, αλλά και το 55ο έτος της ηλικίας τους. Οι υπάλληλοι αυτοί θα βγουν σε σύνταξη και οι θέσεις που καταλαμβάνουν στο Δημόσιο θα καταργηθούν.
Η δεύτερη κατηγορία υπαλλήλων είναι επίσης μόνιμοι, εκείνοι που ζήτησαν και έγινε δεκτή η αίτησή τους να παραμείνουν στην εργασία μέχρι το 60ο έτος, παρά το γεγονός ότι είχαν συμπληρώσει 35ετια και το 55ο έτος της ηλικίας τους.
Η τρίτη κατηγορία υπαλλήλων που από Δευτέρα μπαίνουν υποχρεωτικά σε εφεδρεία είναι οι υπάλληλοι ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού, αλλά και υπάλληλοι Ν.Π.Δ.Δ. που τέλη του Δεκεμβρίου συμπληρώνουν 35 χρόνια και το 55ο έτος της ηλικίας.newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Νοέμβριος, 2011, 9:18 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr