Ο Δ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ «Philoxenia» 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Δήμος Καστοριάς σε συνέχεια των δραστηριοτήτων που έχει αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα με σκοπό την προβολή στο ευρύτερο κοινό των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Καστοριάς και την αύξηση της τουριστικής κίνησης του τόπου μας , συμμετείχε στην 27η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» η οποία έλαβε μέρος κατά τις ημέρες 18-20 Νοεμβρίου 2011 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης , σε περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όπου συμμετείχαν Δήμοι και από τους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας , σε ιδιαίτερο stand ο καθένας .
Η έκθεση Philoxenia έχει καθιερωθεί πλέον ως η κορυφαία συνάντηση των επιχειρηματιών από το χώρο του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου και η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς σε αυτήν αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για την επίτευξη του απώτερου στόχου που είναι η ανάδειξη της Καστοριάς σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό , με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία .
Η παρουσία στην έκθεση τόσο του Δημάρχου Καστοριάς ,κ. Χατζησυμεωνίδη , όσο και των Αντιδημάρχων Πολιτισμού-Τουρισμού ,της κας Γεωργοσοπούλου –Μισκία και Παιδείας-Αθλητισμού, του κ. Κενανίδη, σηματοδοτεί την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την προώθηση του τουρισμού στον τόπο μας ,ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης .
Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , το οποίο έλαβε από τους διοργανωτές , τη Διοίκηση της Helexpo , το Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή για την υποστήριξη και την οργανωμένη παρουσία στην 27η Philoxenia 2011 , επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Νικητιάδης, ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακής και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Κοσματόπουλος καθώς και πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης της επικράτειας .
Μετά το πέρας της έκθεσης , θεωρούμε χρέος μας να συγχαρούμε τους διοργανωτές για την ευόδωση των προσπαθειών τους και να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχή έκβαση της έκθεσης .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Νοέμβριος, 2011, 10:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr