ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΔΕΥΑΚ ΣΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ

21:56 – Είναι πραγματικά εξοργιστικό μια ολόκληρη επιχείρηση ύδρευσης με πρόεδρο τον Βασίλη Γάλιο, και Δήμαρχο τον Γ. Τσαμίση, έπρεπε να περάσουν περίπου δυο ώρες για να κινητοποιηθεί αυτός ο μηχανισμός ώστε να αποκαταστήσουν μια βλάβη σε αγωγό ύδρευσης. Αποτέλεσμα της

αδιαφορίας είναι ακόμη και αυτή την ώρα ( 21.50) να μην έχει σχεδόν όλη η πόλη νερό.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Βασίλης Γάλιος στις 17.10 όταν επικοινωνήσαμε μαζί του δήλωνε ανενημέρωτος για την βλάβη λέγοντας » περιμένετε λίγο, δεν ξέρω τι έχει γίνει, θα μιλήσω με τους υπαλλήλους και θα σας πω» .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιούνιος, 2010, 9:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΔΕΥΑΚ ΣΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ”

  1. Νίκος

    Παντός κύριοι μετά από μια τόσο μεγάλη βλάβη και πολύ επικίνδυνη , που ήταν δυστυχώς ασυντόνιστα θα έπρεπε η υπηρεσία να πραγματοποίηση δειγματοληψία (παιδιά πίνουν νερό ) από διάφορα σημεία στην περιοχή σύμφωνα με την ΚΥΑ 2001. Αλλά και μετά την αποκατάσταση πρέπει να κάνουν το ίδιο ……..τυχαίο ΟΧΙ !!!!! Αχ κύριοι Τσαμησογάλιδες και λοιποί συγγενής άσχετοι.

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr