Στην Βουλή ερώτηση του Ζ.Τζηκαλάγια για την τιμή του πετρελαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Είναι γνωστό πως την τελευταία διετία η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης υπερδιπλασιάστηκε, καθιστώντας το αγαθό της θέρμανσης ως προνόμιο για λίγους. Οι κάτοικοι της Β. Ελλάδος, πλήττονται περισσότερο, λόγω των κλιματολογικών ιδιαιτεροτήτων της περιοχής.

Ο βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, εδώ και πολύ καιρό, πριν ακόμα μπει ο χειμώνας, προσπάθησε να φέρει το θέμα στη Βουλή με Επίκαιρη Ερώτηση. Δυστυχώς, είτε λόγω «κωλύματος» του αρμόδιου υπουργού/υφυπουργού, είτε λόγω των πολιτικών εξελίξεων, το θέμα δεν συζητήθηκε ποτέ, αν και είχε μπει στο πρόγραμμα της Βουλής.

Αισίως, προγραμματίστηκε να συζητηθεί τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011, μετά τις 6μμ. Τη συζήτηση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι της Βουλής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Νοέμβριος, 2011, 2:30 μμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr