ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Σχετικά με το χωροταξικό σχεδιασμό των ΤΕΙ…άρχισαν τα όργανα!

Και επίσημα άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου για ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ , ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΑΕΙ, ΤΕΙ της  χώρας  με την απάντηση στη Βουλή της  υπουργού Παιδείας Ανναs Διαμαντοπούλου, σε ερώτηση του Βουλευτή Νίκου Παναγιωτόπουλου σχετικά με το σχεδιασμό του ΤΕΙ Καβάλας.

«Tέλος ως προς τη λειτουργική τους ενοποίηση , δηλαδή στη θεματική και χωροταξική αναδιοργάνωση των ιδρυμάτων , το ΥΠΔΒΜΘ,

αναμένει τις προτάσεις τους για τις συγκεκριμένες θεσμικές αλλαγές. Οι ανωτέρω θεσμικές αλλαγές και παρεμβάσεις θα γίνονται με ποιοτικά κριτήρια και θα επιφέρουν αναθεώρησή και αναδιαμόρφωση του υφιστάμενου χάρτη κατανομής των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης»

Ερωτάται το ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και το Παράρτημα Καστοριάς πότε , ΤΙ και εάν , θα προτείνει για το μέλλον του ΤΕΙ μας.

Κύριοι Βουλευτές, ακούτε;

 

η ερώτηση του Βουλευτή.

 

η απάντηση της Υπουργού

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Δεκέμβριος, 2011, 12:09 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr