Δημιουργία υποδομής για την αποτροπή ατυχημάτων με θύματα αρκούδες

Παρέμβαση του υπουργού περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τα ατυχήματα με αρκούδες.

Με επιστολή στην Εγνατία Οδό Α.Ε. ο Υπ. ΠΕΚΑ ζήτησε την επίλυση του προβλήματος της πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων με θύματα αρκούδες. Συγκεκριμένα ζήτησε, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2012 να έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση σχετικά με την διέλευση άγριας πανίδας και αντίστοιχες ειδικές συσκευές ήχου για την απομάκρυνση των ζώων στην περίπτωση διέλευσης οχημάτων. Το κόστος θα πρέπει να αναληφθεί από την Εταιρεία. Μέχρι το τέλος Μαϊου 2012 να έχει τοποθετηθεί ειδική περίφραξη με τις προτεινόμενες από τις Περιβαλλοντικές Οργανώσεις Αρκτούρος και Καλλιστώ προδιαγραφές. Στην περίπτωση που η εταιρεία δεν μπορεί να καλύψει εξ’ολοκλήρου το κόστος αυτό, θα διερευνηθεί η δυνατότητα ένταξης της δράσης το ΕΠΠΕΡΑΑ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Δεκέμβριος, 2011, 8:21 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr